ely's lifestyle
Iubire. Bucurie. Bun-vointa. Zambete. Dorinta. Implinire. Vise...Viata.
joi, 6 mai 2010
Paste multicolore cu St. Jaques
Pastele sunt pasiunea mea. Si daca sunt si cu fructe de mare...e o adevarata sarbatoare.
Pastele folosite la reteta asta sunt de doua feluri: spirale si pastai, cum le spun eu. Pastele se fierb conform instructiunilor.
Se face separat un sos de rosii decojite: ulei de masline incins, se pun 2 catei de usturoi tocati foarte fin, se adauga scoicile St. Jaques (spalate in prealabil), se rumenesc bine pe ambele parti apoi se adauga rosiile decojite tocate foarte fin impreuna cu sosul scurs din ele. Eu am pus si cateva frunze de busuioc proaspat tocat mare.Se pun deasupra pastele, se mai pun 1-2 polonice din apa in care au fiert pastele si se acopera cu un capac pentru 1-2 minute. Hmmmm, mai ca as da o fuga la bucatarie sa repet deliciul.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu