ely's lifestyle
Iubire. Bucurie. Bun-vointa. Zambete. Dorinta. Implinire. Vise...Viata.
marți, 19 aprilie 2011
Supa de linte cu menta
Lintea (300g) se spala foarte bine si se tine in apa rece 2-3 ore.
Se da apa in fiert (3 l), se pune lintea si se lasa la foc mic cca 1 ora. Se adauga un morcov curatat si taiat in doua, 3 cartofi mici curatati si spalati, 2-3 catei de usturoi (sau usturoi verde) 2 linguri de legume uscate, 2 linguri de ulei de masline. Cand sunt fierte se adauga sare, se scot legumele impreuna cu lintea si se paseaza. Se pune inapoi in zeama in care au fiert, se adauga un catel de usturoi ras foarte fin, jumatate de zeama de lamaie si o mana de frunze de menta tocate fin. Eu am servit cu lipie uscata in tigaie pe foc.
Minunat!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu