Intr-un ibric se pun 3-4 linguri de otet balsamic si o lingurita de miere de albine. Se pune pe foc un minut-doua. Cand carnea e gata se taie felii foarte subtiri cu un cutit foarte bine ascutit si se aseaza feliutele de carne peste salata. Se toarna cu lingurita din sosul de otet si miere peste carne (sosul sa fie fierbinte) si peste parmezan si rucola. Se serveste cu paine prajita sau grisine si vin rosu.
Pe o farfurie intinsa se pune rucola (sau orice alta salata, ideal ar fi o combinatie) si se rade parmezan.
Se pudreaza bucata de carne de vita (cea care se preteaza la vita in sange si sa ramana frageda, eu am folosit Chataubriand!!!) cu mirodenii uscate sau proaspete, ca: oregano, bucuioc, piper, etc.
Se pune pe gratar si in functie de grosimea ei se lasa 2 minute pe-o parte si 2 pe cealalta. Depinde si cat de in sange doriti.
Un comentariu:
Draga mea, deci asa trebuia sa imi iasa! Arata super!
Trimiteți un comentariu