ely's lifestyle
Iubire. Bucurie. Bun-vointa. Zambete. Dorinta. Implinire. Vise...Viata.
vineri, 25 septembrie 2009
Cartofi wedges cu piept de pui la gratar
Cartofii in coaja subtire se spala foarte bine. Se pun la fiert(intregi, necuratati de coaja). Dupa ce s-au fiert bine (ii probati cu o furculita) se lasa la aerisit si se taie in bucati mari. Se pun intr-o tava, se stropesc cu ulei masline si se pun la cuptor incins la 220 grade pentru 20 minute. Cand sunt inca calzi se dau prin sare si boia. Cei facuti de mine sunt fara boia, de data asta.
Pieptul de pui se marineaza cu o ora inainte de frigere, cu putin sos soia (nu prea mult pentru ca este foarte sarat), ulei masline, putin vin, miere de albine, cativa catei de usturoi tocati. Se tine o ora la rece. se frig pe gratar. Delicios! Sosul de marinat ii da carnei un gust usor dulceag, aproape caramelizat cu aroma de sos de soia.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Un comentariu:
Cartofi wedges ca la MC dar su siguranta mult mai sanatosi.
Trimiteți un comentariu