ely's lifestyle
Iubire. Bucurie. Bun-vointa. Zambete. Dorinta. Implinire. Vise...Viata.
vineri, 25 septembrie 2009
Pizza vegetariana
Aluat: 300 g faina, 100-200ml apa calduta, 1 lingurita drojdie uscata, sare, o lingura de ulei masline. Se amesteca usor, se lasa la dospit 30 minute. Se imparte aluatul in doua (este pentru 2 tavi de cuptor) si se intinde usor, presarand faina, pana se obtine cate o foaie care sa acopere intreaga tava.
Se adauga cascaval ras, branza brie, fulgi de dovlecel (taiate cu ustensila de decojit legumele), ardei taiat foarte fin, masline felii, suc de rosii (pulpe de rosii fara coaja date la blender impreuna cu un catel de usturoi pisat si patrunjel tocat), felii de rosii galbene si rosii, felii de mozzarella.Se pot adauga si ciupersi, ceapa, etc. Se incinge cuptorul la 220 grade si se lasa pizza cam 20 minute.
Pentru cuptoarele clasice se pune o tava de cuptor cu fata in jos si se lasa la incalzit. Tava cu pizza se pune peste aceasta tava incinsa ca sa se coaca bine aluatul.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu