ely's lifestyle

Iubire. Bucurie. Bun-vointa. Zambete. Dorinta. Implinire. Vise...Viata.

miercuri, 7 ianuarie 2009

Sarmalutze made in Switzerland


Cele mai bune sarmale mancate de mine vreodata au fost realizate de Yvonne in Elvetia. Varza a fost plimbata din Romania pana la Schwartzsee, iar restul ingredientelor luate din Elvetia. Miroseau innebunitor si as fi mancat un platou intreg (chiar si la dieta mea au fost bune, nu mi-au facut rau absolut deloc).

Multumim Yvonne pentru talentul si priceperea ta si mai ales pentru ca ai impartit cu noi din putinul vostru.

luni, 15 decembrie 2008

Sarbatori Fericite!











Cartofi in doua culori


Cartofi albi si dulci, ulei de masline, un pahar de apa, rozmarin proaspat, sare si cuptor 30 de minute. In farfurie se poate adauga branza de orice fel.

Pancakes


Inspiratia mea, Ina, multumesc din nou!

Focaccia cu ulei de masline


Multumiri, Inei, care cu rabdare si pasiune ma inspira in aceste minunatii.
Pentru reteta voi face trimitere in curand la blogul ei.
http://floridecires7.blogspot.com/2008/10/focaccia-speciala.html

Salata de sfecla rosie


1 mar, o sfecla rosie, branza de capra, lamaie, ulei masline.

Se rad marul, sfecla, se stoarce lamaie, se presara branza, se stropeste cu ulei de masline. Focaccia.

Omleta dietetica sau non


Omleta numai din albusuri, branza dulce, putin lapte dulce, patrunjel, sare este minunata cu o felie de paine prajita.
La fel de buna este si omleta standard, albus-galbenus, cu cateva felii de mezel, branza telemea, sare, piper.