ely's lifestyle

Iubire. Bucurie. Bun-vointa. Zambete. Dorinta. Implinire. Vise...Viata.

marți, 14 octombrie 2008

Desen


Dupa prima meditatie de desen (cu o meditatoare de pe net, si care a durat 30 de minute) a rezultat aceasta schita in creion, prima din viata mea. Nu e finalizata, e doar o schita, dar imi propun s-o transpun si in acuarele.

vineri, 10 octombrie 2008

Culorile toamnei











Astazi in Herastrau m-am relaxat cu mirosul si culorile toamnei. In plus, veverite fericite ca au provizii suficiente pentru iarna isi faceau de cap si se harjoneau peste tot. Era ca o invazie a veveritelor.

Enjoy!

miercuri, 8 octombrie 2008

Premiu de la Bunny


Ploua cu premii!!! Pupici si multumiri lui Bunny pentru premiu.

Il ofer la randul meu tuturor prietenelor de blog care mi-au lasat mesaje la postarile mele.

Multumesc, dragelor.

Premii de la Maya




Multumesc, Maya. Primele premii primite de mine si, recunosc, sunt foarte incantata. Ma simt ca un copil primind premii pentru buna purtare.

luni, 6 octombrie 2008

Mountain Bike







Sambata a avut loc un concurs de mountain bike la Sinaia, langa statia de plecare cu telegondola. Vremea a fost minunata, cald si soare, concurentii au muncit din greu si pentru spectacol, dar si pentru un loc cat mai bun in clasament.

joi, 2 octombrie 2008

Mishone


Motanelului meu ii plac margelele. Chiar daca le adulmeca usor cu mustatile intai.

marți, 30 septembrie 2008

Tagliatelle cu somon


Zilele trecute m-am desfatat cu o portie de tagliatelle cu somon. O mancare usoara (cel putin pentru mine) la care merge un vin bun. Eu am ales rosu, pentru aroma si buchetul lui, dar ar fi mers mai bine unul alb sau rose.

Reteta e simpla: pastele se fierb cat scrie pe pachet (ale mele au fost din cele neuscate, oarecum proaspete si au timp de firbere 1-2 minute) si se pun peste un amestec de unt, branza gorgonzola, smantana si bucati de ananas din compot. Branza trebuie sa fie cat o nuca sa nu impregneze pastele cu o puternica aroma de gorgonzola. Somonul se pune la cuptor pentru 15-20 de minute cu ulei de masline, ierburi aromatice (eu am avut luate din Nisa "a la Provence") si cateva linguri din compotul de ananas.