Cele mai bune sarmale mancate de mine vreodata au fost realizate de Yvonne in Elvetia. Varza a fost plimbata din Romania pana la Schwartzsee, iar restul ingredientelor luate din Elvetia. Miroseau innebunitor si as fi mancat un platou intreg (chiar si la dieta mea au fost bune, nu mi-au facut rau absolut deloc).
Multumim Yvonne pentru talentul si priceperea ta si mai ales pentru ca ai impartit cu noi din putinul vostru.
3 comentarii:
de unde se vede ca varza e capataiul sarmalelor, nu carnea. probabil ca si porcii straini au carnea mai buna decat "colegii" lor din romania...
Mmmmmm... dar cu ce erau umplute???
Carne de vita combinat cu carne de porc. Ca o paranteza, carnea de vaca pentru gratar era alba si nu rosie ca aici si extrem de frageda. Frageda ca si cum ai fi muscat dintr-o bucata de unt cu gust de carne :-). Voi posta si poze cu gratarul facut de mine.
Trimiteți un comentariu