ely's lifestyle

Iubire. Bucurie. Bun-vointa. Zambete. Dorinta. Implinire. Vise...Viata.

marți, 5 august 2008

Mishu


Scriu despre Mishu pentru ca este cel mai dulce, cald, curios, inteligent, mamos, pufos, alintat, independent, sensibil motanel pe care l-am avut vreodata. I se spune in tot felul posibil: Mishy, Mishone, Panselutza, Mucos, Cocoshel, Frumusetze, Misha, Baiatul lu' mama, etc.

Si scriu despre el pentru ca este in vacanta la mare (hihihi!!!) si-mi este dor de el in fiecare zi.

3 comentarii:

Ina Todoran spunea...

Ely si eu am un motanic Mishu :-))))) Dar numele lui real e Miasha, mai rusesc... :-))) dar il alint Misha, pisi, miţuc.... ador pisicile!

Ely spunea...

Si eu le ador. Uneori ma surprind cu gesturi sau comportament de pisica. Hahahhahaha! De cand ma stiu am avut cate o pisica, daca nu a mea personala, macar una, doua in grija. Acum sunt in tandreturi cu Totoshica, o maidaneza superba, chiar o sa caut o poza sa o public aici, foarte mica in ciuda varstei de 6-7 ani. E ca un puiutz de mica si extrem de desteapta.

Ina Todoran spunea...

:-) ce ne potriviiiim!!! Si eu am ingrijit de cand ma stiu pisici. Cel mai mult l-am iubit pe Berlioz, un motanel negru ca pana corbului si foaarte rafinat :-P
Pe Mishu meu l-am gasit in curtea firmei sub o masina. Era cat un ghem de mic. Te invit la mine pe blog ca sa-l vezi ce jucaus e. Te pup!