ely's lifestyle

Iubire. Bucurie. Bun-vointa. Zambete. Dorinta. Implinire. Vise...Viata.

marți, 12 ianuarie 2010

Supa crema de fennel






Delicioasa si usor de preparat:
- un fennel (fenicul)
- 3 morcovi
- 3 catei de usturoi
- o lingura ulei masline
- sare, piper
- patrunjel

Se spala bine legumele, se taie in bucati de aprox 2 cm (morcovii, fennelul ), se curata usturoiul si se pun la fiert (apa sa depaseasca legumele cam cu 3 cm) cu sare pentru cca 20-25 de minute (se incearca sa fie fierte). Se paseaza legumele cu blenderul, se adauga cate putin din apa in care au fiert, se adauga piper, patrunjel tocat si o lingura de ulei de masline. Se orneaza in farfurie cu frunzele de la fennel spalate si uscate. Este delicioasa calda cat si rece. are gust usor de usturoi copt si este bogata in vitamine.

Niciun comentariu: